Odprta kuhna // Organic Garden.

IMG_8016

IMG_8014IMG_8007IMG_8012IMG_8017IMG_8018IMG_8009

Pa mi je le uspelo na hitro pogledati kako izgleda ta znana Odprta kuhna v Ljubljani in moram reči da sem navdušena. Sicer sem bila sama in z eno res ogromno vrečko, kar je pomenilo, da sem se komaj uspela preriniti preko vseh štantkov in najti Organic Garden ampak je bilo vredno :) Ker mi ni supelo še nič jesti razen malo sadja sem si hitro naročila en fish burger in bila – blown away…hehehe …res je bil odličen! V ponudbi imajo drugače tudi super juhice, pite, smoothije,.. tako da me bodo definitivno še videli saj sem nora na zelenjavo, vam pa sporočim nad čim bom najbolj navdušena :)

Ko sem ga vsa vesela le spravila vase pa hitro na kolo in odletela na kavico z mojo Tinčico. Da pa bi bil dan res produktiven sva z Žanom naredila še par fotk kako jogiram, tako da komaj čakam da vam jih pokažem :)

Today was my first time visiting Odprta kuhna here in beautiful Ljubljana and it was amazing :) I went alone and stopped by Organic Garden , ordered a fish burger and it was the best one I ever ate! Later I met with one of my closest friend Tina for a coffee and I also convinced Žan to photograph me doing yoga again so I cant wait to show you guys.


Don´t forget to check out my:  Facebook, Instagram, Bloglovin

Photos: by me

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s