To do list.

unnamed11

Ta teden je bil čisto v znamenju novih idej, inspiracije in brainstormanja :) Malo bolj sem se posvetila mojemu blogu in idejam o čem bi lahko še pisala. Seveda sem vedno vesela tudi vaših komentarjev v katerih mi lahko napišete kaj bi si vi želeli videti / brati na mojem blogu, tako da kar z besedo na dan :)

V pisanju objavic res uživam ker je bloganje definitivno eden izmed mojih največjih hobijev :) Vem da nisem ravno neka pisateljica in da je v mojih objavah kar nekaj napakic ampak upam da ne zamerite, saj v tem res uživam. Najbolj pa sem zadovoljna, če vidim da vam je ušeč kar objavim, tako da kot rečeno: pišite, pišite, pišite kaj si še želite videti na mojem blogu :)

This week was all about inspiration, new ideas and brainstorming :) I want to make my blog even better so I welcome you all to write me about what would you like to see and read on my blog. I really enjoy wiring for you and I have to say that blogging is one of my biggest hobbies. I know I make a lot of mistakes but please don´t be made because I really love it :) Especially when I see that you like it, so as I said: write, write, write what you want to read :)


Don´t forget to check out my:  Facebook, Instagram, Bloglovin

Photo: by me

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s