Here and there.

imageimageimageimageimageimageimageimage

 1. Super smuti iz avokada, kokosa, babane, ananasa in ovsenega mleka / Super smoothie with avocado, coconut,pineapple, bananas and oatmeal milk.
 2. Obisk trgovinice No Stress shop in super lušna brisačka, ki je visoko na seznamu želja :) / Super cute towel you can also use on top of your yoga mat from a great shop No Stress shop.
 3. Cel protvanj mafinov sva si prvoščla v petek zvečer :) / I baked so many muffins for us two on Friday night :)
 4. Seveda obvezna fotka jesenskega listja med pohodom v službo :) / On my way to work. Beautiful view :)
 5. Moj zajtrk. Popečen kruhek z avokadom, solatko in olivicami / My breakfast: toasted bread with avocado, green salad and some olives.
 6. Odkar je moje prevozno sredstvo avtobus sem kar veliko na nogicah in tako se večkrat zgodi da sem bolj pozorna na takšne lepe trenutke. / Since I use public transport for work I pay much more attention to such beautiful moments.
 7. Moja oprava za ˝operacijo˝…hehe :) / My outfit when I came out of the operation room. Don´t worry, they just removed my birthmarks…hehehe.
 8. Ena od mnogih fotografij katere sem posnela za Žana in njegovo reklamo. / Just one of many photos I took for Žan (for his advetrising).

Don´t forget to check out my:  Facebook, Instagram, Bloglovin

Photo: by me

Advertisements

3 thoughts on “Here and there.”

 1. Živjo!
  Zelo lep blog in fotografije! :) Zanima me kje si kupila te superge in tiste, ki si jih danes objavila na instagramu? Koliko si dala za oboje superge? Najlepša hvala za odgovor :) Lep pozdrav, Živa

  Liked by 1 person

  1. Najlepša hvala :)! Superge na tej sliki so bile kupljene v Promodu vendar že kar nekaj časa nazaj , tako da se točne cene ne spomnim mislim pa da okoli 30€. Supergice na istagramu pa sem kupila v Zari 2 dni nazaj bile pa so 49€ :) Sem res zadovoljna z njimi ker so ful tople in udobne tako da priporočam nakup :) Lepo se imej! :)

   Like

 2. Najlepša hvala za odgovor, takoj v petek letim popukat, če so še kakšne Zari :) Odlično bi bilo, če bi mogoče posnela kakšen video kako izvajaš jutranjo jogo oziroma jogo čez dan.
  Lep pozdrav, Živa

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s