Hiking time: Dovška baba.

IMG_8890

IMG_8383IMG_8558IMG_8520IMG_8598IMG_8886IMG_8593IMG_8887IMG_8896IMG_8636IMG_8897IMG_8791IMG_8898IMG_8900IMG_8586IMG_8754IMG_8805

 

No tale pohod smo pa splanirale bl na hitr in na hojladri in se babnce odpravle iz Ljubljane šele okol 12ih oz. pomoje še meičkn kasnej :). Na parkirišče, od kjer smo začele, smo se prpelale okol druge ure, prpravle vso opremo in lučke za na glavo ( nujni del opreme glede na to da smo tko pozn štartale :)) in ˝počas˝ začele. Glede na to, da smo ble malenkost omejene s časom, je blo treba kr stisnt zobke in udart mal hitrej tempo, kar je seveda pomenil tut mal več jamranja :). Na konc nam je useen uspel pridt do koče, na hitrco pojest sendviče in potem se je začela pot navzdol v največji temi. Vsi, k me poznajo, vejo da je moj največji strah, da srečam medveda…heheheh. In jst po temi, bogu za nogo, z lučko na glavi (k ni svetla niti tolk, da bi vidla kje hodm)  izzivam usodo :P Morm pa rečt, da mi je ušeč kr počasi premagujem ta moj nenormalno velik strah. Mam pa srečo, da ful rada govorim in se noben medo pomoje sploh ne upa bliz pridt :) Nastja…glasno govoreči odganjalec medvedov…hehehehehe :) Ah ja…no sem pa vesela, da sm doživela/preživela še eno fajn izkušnjo! Upam, da vam bodo fotke ušeč, v kratkem pa objavim še video, da si boste lažje predstavlal v kako meglo smo rinle :)

 

We started this hike a little bit later than usual but it was such a great and new experience, because it was my first hiking trip in the dark :) Everyone that knows me know that my biggest fear is to encounter a bear, so I felt a bit crazy hiking in the dark and in the middle of nowhere :) But I want to conquer this fear and I must admit that because of my loud talking all the time I feel a bit safer, and the bear is probably more scared of me than I am of him…hehe :) Because we started so late this time we had to hike pretty fast but it was amazing! It was so foggy, but the treas were covered in snow and it was like a scene from a fairytale. We were so tired and our legs hurt like hell but it was worth it. I´ll also upload a video, but I must edit it a bit first so stay tuned :) Wish you all a lovely week!


 

Don´t forget to check out my:  Facebook, Instagram, Bloglovin , Twitter

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s